Enkätfabriken

Jag vill svara på kollektivtrafikbarometern via telefonintervju. Hur ska jag göra?

Uppdaterad

Om du inte vill svara på kollektivtrafikbarometern via webbenkäten så kan du välja att svara via telefonintervju istället. Ring då vår support på 020 - 12 10 28 helgfria vardagar under kontorstider och berätta att du vill svara på Kollektivtrafikbarometern.

Ha gärna din personliga kod redo. Koden står i din inbjudan till undersökningen och består av 5-8 små bokstäver, ex. abcde.

Guide taggad med: Kollbar
warning Created with Sketch.