Enkätfabriken

Vad gör vi om antalet elever i klassen/barn på avdelningen har ändrats?

Uppdaterad

Om antalet barn/elever på enheten har förändrats sedan ni uppgav barn-/elevantal i anmälningsportalen –  justera detta i anmälningsportalen senast 18 februari 2024. Observera att ni tidigast den 22 januari kommer kunna justera barn-/elevantalet i era portaler. Justera genom att klicka på knappen ”Justera barn-/elevantal” och ange antal elever som ska läggas till eller ta bort.

Guide taggad med: VågaVisa VågaVisa_2024
warning Created with Sketch.